Υπηρεσίες Εκτελωνισμού

Με την εμπειρία μας σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας

Image

Εκτελωνισμός Αυτοκινήτων

Μετά την άφιξη του εισαγόμενου μεταχειρισμένου οχήματος σας , ξεκινά ένα «παίδεμα» για τους περισσότερους από εσάς που πασχίζετε για τον εκτελωνισμό του και την έκδοση ελληνικών πινακίδων κυκλοφορίας. Σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο , βρήκατε τον άνθρωπό σας ! Με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας , αναλαμβάνουμε :

  • Την Υποβολή και παραλαβή της Δήλωσης Άφιξης Οχήματος (ΔΑΟ)
  • Την ηλεκτρονική υποβολή Δήλωσης Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΔΕΦΚ) μέχρι την 15 η ημέρα του επόμενου μήνα από την άφιξη μέσω ICISNET.
  • Την προσκόμιση σε έντυπη μορφή της ΔΕΦΚ και όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων στο αρμόδιο τελωνείο .
  • Τον εκτελωνισμό και έκδοση πιστοποιητικών ταξινόμησης αφότου λάβουμε επίσημη βεβαίωση αξίας και εξοπλισμού οχήματος από τον επίσημο διανομέα/αντιπρόσωπο στην Ελλάδα .
Image

Εκτελωνισμός Επιβατικών-Φορτηγών

Αναλαμβάνουμε τον υπολογισμό του τέλους ταξινόμησης των φορτηγών οχημάτων σας , σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες οδηγίες του υπουργείου και πάντα σε συνάρτηση με τις προδιαγραφές που πληροί εκ κατασκευής του. Τα φορτηγά χωρίζονται σε κατηγορίες και υπόκεινται σε ξεχωριστό προκαθορισμένο συντελεστή :

  • Φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους πάνω από 3,5 τόνους
  • Ανοικτά φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους
  • Κλειστά Φορτηγά μικτού βάρους μέχρι και 3,5 τόνους
  • Βάσεις Φορτηγών των προηγούμενων περιπτώσεων
Image

Εκτελωνισμός Οχημάτων Ειδικών Χρήσεων

Είμαστε εδώ για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σε ότι έχει να κάνει με τους εμπόρους- μεταπωλητές, οχημάτων ειδικού σκοπού όπως για παράδειγμα εκχιονιστικά μηχανήματα, μηχανήματα εκκένωσης βόθρων κοκ . Τα προαναφερθέντα οχήματα δεν καταβάλουν ΦΠΑ παρά μόνο στην αρμόδια ΔΟΥ και ο δασμός τους υπολογίζεται βάσει του μικτού τους βάρους .

Image

Εκτελωνισμός Αυτοκινήτων για Άτομα που δικαιούνται οποιαδήποτε μορφή Ατέλειας

Ένας άλλος τομέας με τον οποίο ασχολείται το γραφείο μας είναι αυτός του εκτελωνισμού οχημάτων , των οποίων οι δικαιούχοι τυγχάνουν ενός ποσοστούcαπαλλαγής από τον προβλεπόμενο δασμό . Κατηγορίες τέτοιες αποτελούν τα άτομαcμε ειδικές ανάγκες, οι πολύτεκνοι/τρίτεκνοι, οι μετοικούντες. Με την απαιτούμενη πιστοποίηση αναλαμβάνουμε να μεταβούμε στην αρμόδια αρχή και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .

logo
Κανάρη 45, Πάτρα 26222 vasiliskikis@yahoo.com

Αποτελεσματικότητα & Επαγγελματισμός

Follow Us: